fransk landstil

Hvis jg hadde hatt litt større spise stue hadde valget nok blitt fransk land stil, tror jg. syns det er så fint med rustikke møbler. å en spise stue skal være koselig. jg ville hatt en stooor lin duk med eventuelt masse stearinlys på bordet for å få en skikkelig intim landlig stemning.

min bestevenninne monica har nettopp den stilen hos seg på sin spise stue.. liker den stuen veldig godt. med røffe vegger i brun toner, og røffe masive møbler til.bilde under er et bilde fra et fransk slott med akkurat den stemningen jg snakket om.. fint hva... bilde under det franske slottet er fra en annen blogg.Min stue er litt anderledes kan du si.. hehe men syns jo det er fint å.. elsker turkis å der er det overflod med turkis.. turkis minner meg om middelhavet og det turkise vannet så det er mere der min stue havnet... men jg liker mye forskjellig..

håper bildene ga litt inspirasjon ihvertfall. kan hende jg finner flere bilder med dette tema så putter jg det inn i dette innlegge

3 kommentarer:

Dette er Snupijenta sa...

Visste ikke at du likte spisestua mi så godt! Nææh, nå ble jeg glaaaaa..:P
Jeg føler jeg har bomma litt jeg da, for det var jo sånn fransk slott-stil jeg i utgangspunktet var ute etter å få, men så endte jeg opp med å ha alle afrika/thailand-tinga mine der inne... Så da ble det ikke akkurat fullført, hehe... Fint det bildet der med linduken... *vil ha*
Jeg digger spisestua di..:) Blir så GLA av å titte inn der, herlig middelhavsfølelse!

Miriam Lilliana sa...

Hei hei:) Titter innom:)

Snupijenta! sa...

Titta litt på dette innlegget igjen nå, for å få litt inspirasjon til hvordan jeg kan gjøre spisestua mi litt mere franskvingårdstil.. Fikk så lyst til å lage sånnt oppheng i taket jeg nå, med masse telysholdere i..! Stilig! Flott grein å lixom..:) Hmmm... Den må jeg tenke litt på...:)