Martha stewart på FEM

Ser på Martha stewart show på FEM nå.. hehe.. det er det jg gjør om dagen med en stooor mage!! Å nå lager dem noen utrolig søte bilder, ble veldig inspirert.. kanskje jg skal lage noe sånt til barnerommet.. prøvde å sjekke hjemme siden til martha men fant den ikke der (lette ikke så veldig mye men). Men hun som lager disse bildene (under) har en internett butikk, så man kan kjøpe om man vil, eller få inspirasjon å kanskje lage selv sånn som jg tenkte.. hehe.. Ta en titt her på weesf, på gallery er det masse bilder.
Fikk lyst å lage noen store til å ha på veggen, en ape ''hengende'' på siden av døra eller noe sånt morsomt.. da kan man jo male mønsteret rett på veggen eller no.


Marthas side er ihvertfall proppa med masse ide'er på små ting man kan gjøre.. om det er å lage etikker til tøfler til søte bilder osv osv.. ta en titt da vel på siden hennes MARTHA . På siden hennes kan du i tillegg laste ned sjablonger til div. (på engelsk: template)

søte filt tøfler, på Marthas side er det en god beskrivelse på hvordan man lager noe sånt, søk på felt slippers så finner du dem sikkert.. (inne på marthas side sef.)

En annen utrolig kul ting jg fant var å lage veske av silkesjerf.. å så enkelt da.. knyte alle ender, så knyte 2 og 2 ender sammens.. thada.. en nydelig liten veske

3 kommentarer:

Monica sa...

Så mye kult man kan lage..! Kanskje vi kunne holdt på med sånt en gang jeg kommer til deg? Ellers får jeg vel aldri finger'n ut.. hehe.:)
Søøøt den veska jaa!

Isabelle sa...

Jaa!!
tenkte faktisk på kanskje ha en hobby kveld en dag.. blir vel ikke før etter fødsel kanskje men.. hehe..
Dem har hatt det et par ganger her, sydd og scrappa sammens.. veldig koselig!! :D
men hadde vært kos å gjort no sånt sammens vi 2!! klem klem

Monica sa...

Jeg stemmer for den! Jeg er klar som ett egg!! Stiller opp med mitt stygge strikketøy også jeg! hihi..:)
KLEEEEMS!!