vinterhage drømmen

Har kikket litt på vinterhage da, har jo snakket om at vi skal invistere i det, men det blir nok ikke i år, må vel spare litt og orker nok ikke så veeeeldig mye oppussing nå i år.. nå med en liten baby snart!! Men kanskje kanskje neste år hvis jg får som jg vil, som jg jo som oftest får... hehe... neida. Trenger ihvertfall sårt en litt større spisestue nå som vi blir stooor familie! Gleder meg allerede til å sitte å spise med mange gjester, sy på symaskinen min, pludre med scrapbooking og annet hobby stæsj i en lys og fin vinterhage, da får man følelsen av å bruke hagen mye mere enn kun sommer mnd.ene.. ute innefølelse eller hva det kan kalles. GLEDER MEG!!
Fant dette nydelige bilde av en utrolig fin vinterhage hos Tines kreative hjørne, hun har satt det som noe hun ønsker seg. skjønner jg godt!! utrolig kult at denne er brukt som spisestue!! akkurat som jg kunne tenkt meg å bruke det til!!!


Fant disse 3 under på Glasco vinterhager , et norsk firma som selger vinterhage.. masse bilder der ihvertfall.. sjekke litt rundt for pris etterhvert!!

1 kommentar:

Monica sa...

Gleder meg til du får vinterhage en gang.. :) Da skal vi sitte inni der og bare koooose oss med stjernehimmelen over oss, og utsikten utover åkeren og bambier...:p
Hihi..:)
klems!!