foto dilla

Etter en laaaaaaaaaaaang tid borte fra bloggen. Svangerskaps tiden ble ikke akkurat som jg tenkte. tenkte jg sku få masse tid til å gjøre litt oppusing på huset, å masse hobby stæsj. Men tiden har bare flydd, brukt masse tid på soving amming og stelling med den lille. Veldig kos det da!! fått invistert i nytt kamera da ihvertfall, så har prøvd meg litt med det. Å blitt veldig bitt av fotobasillen.
her har jeg tatt litt blomsterbilder eller macro bilder som det jo heter. veldig gøy.Og litt Bro bilder..


Et tunell bilde med lang lukkertid tror jg det var.

Har fikset på di fleste bildene på photoshop for å få skarpere bilder og mer farger. Jg er bare amatør så trenger fortsatt masse trening.. men er ganske fonøyd.. hehe. Gøy er det ihvertfall!!

tenkte jg sku prøve å finne litt fotobloggings som kan inspirere meg litt.

Nå må jg ta meg av min lille baby!! ;)

1 kommentar:

Monica sa...

Jeg er IMPONERT over hvor flink du er til å ta bilder! Er jo nesten forbi meg allerede, hehe..:) Eller kanskje ikke nesten engang, du er jo flinkere til å finne motiv enn meg..:)
Flotte bilder! Du skulle delt de på ett litt mere ordentlig gallery, slik at du kan utveksle kommentarer med andre.. Det er kjempegøy, det kan jeg love deg..:) Det er vanskelig å få oppbyggende feedback via en blogg... Med mindre en medinteressert skulle snuble over siden din da, hehe..:)
Klems!!