ny stil på soverommet

Da har jg lagt ut sengen min på FINN. :D

hadde tenkt å fullføre en asiatisk stil på soverommet, siden jg hadde denne sengen og mye tilbehør i asiatisk stil. sengeteppet kjøpte vi i Thailand når vi var nygift! Kjøpte en rødrosa maling jg hadde tenkt å male bak sengen så egentli var det ganske klart til å få det ferdig...Men plutselig begynte jg å fantasere litt om lysere soverom, når vi har sovet borte hos andre som har lyse soverom med lyse vegger og gardiner har jg syntes det har vært så beroligende og deilig. Å siden mannen min ikke har vært så veldig begeistret for sengen helt siden jg kjøpte den så tenkte jg at da kan jg jo like gjerne selge å kjøpe nytt!! Å da kjøre helt på ny stil!!Har blitt veldig inspirert av soverommet til CRJ (trykk på navnet!!)


hun hadde i sitt forje hus et helt nydelig soverom!!


På rommet hennes hadde hun gardiner som går fra tak til gulv, tenkte jg også sku gjøre det, sette gardin stangen så langt opp på veggen mot taket å finne noen tykke laaaaange lyse gardiner, så når vi drar for blir det bekkmørkt og det ser ut som om det er stoooore vinduer bak.. ;) når sengen vi har blir solgt skal jg kjøpe rammemadrass tenkte jg å ha lyse trekk og sengetøy i.. CRJ har et pels lignende senge teppe på sin seng, kunne tenkt meg noe lignende men må nok finne et som ikke er så alt for dyrt, kanskje finne fake pels å sy noe selv kanskje.... til natt bord vurdere jg å kjøpe Malm komode med 3 skuffer som er ca 80 cm brede som nattbord (har ikke målt om det er plass så får vel gjøre det før jg kjøper di!!) Pappan min har nemlig 2 slike til nattbord hjemme hos seg.. veldig tøft!! å veldig praktisk med ekstra lagrings og kles oppbevaring!!


Å så har jg lyst å kjøpe skyvedører til den ene veggen nå som står å gjør rommet så ukoselig, klær er ikke mye koselig å se på når man skal legge seg!! Sett på skyvedører fra Ikea, Pax Lyngdal frostet glass skyvedører. Håper det hadde gått å bare kjøpe dørene å evt festet i tak og gulv i stede for på et skap. det må vel gå!! veldig god pris for dørene på ikea syns jg!! da hadde soverommet blitt så deeeeilig!! :D Drømme drømme.


ps. dere får unskylde di dårlige bildene, ikke fått skaffet nytt kamera siden det forje ble stjålet!!
*
Bilder under er fra CRJ sin blogg!! (fikk lov å låne!!)
ser det ikke helt herlig ut!! I LIKE

2 kommentarer:

Camilla sa...

Hei! Så gøy å se bilder på bloggen din :) Takk for koselige ord!!

Du har jo mange fine ideer til soverommet. Gardinene henger i takskinner som er rimelige og fine
fra Hansen & dysvik :)

Hilsen Camilla

solveig sa...

så skikkelig flott ut!! klem ;)