Sebra

Jippiiiiii.. hehe.. sebra teppe jeg ønska meg kom på SALG, på JYSK!! I LIKE!!
mannen min kom hjem med reklame posten ( er nemlig lat gidder ikke hente posten, så da tar han den med inn når han kommer hjem... Hvis det ikke er noe jeg venter på da sef, da skjekker jeg posten flere ganger dagen.. hehe) Men ihvertfall så ga han meg bonken med reklame, jeg bladde raskt gjennom hvor jeg kom over Salget, ble helt gira trygla å ba om jeg hvær så snill kunne kjøpe det nå.. ( har vel egenltli ikke rå til sånt akkurat nå men.. Salg jo!!) etter litt mas så hoppa jeg i bilen å nesten løpende inn i butikken.. hihi.. der hadde di 2 sebra ku skinn igjen. en Grålig bakgrunn og en lys kamel farget bakgrunn. falt ganske raskt for den grålige!! ( litt dilla på grått om dagen ja!!)
Såååååååååå fornøyd!! ;D Brukte vel en liten halv time bare fra jeg fikk posten til jeg var hjemme og hadde putta det flott under stuebordet!! *knis* litt vel gira!!
Her er det:


Med lappen fortsatt på og greier.. hehe. litt vel stressa med å ta bilde av skjønnheten!! fint hva?? Litt mindre ku skinn enn det jeg hadde før men det gjør ikke no!! kommer med bedre bilder når sofaen er ferdig tenker jeg.. har klippet opp stoffet nå og sydd en bak pute. men litt kjefting på sy maskinen som ikke vil høre på meg, så får vel vente til i morgen så får jeg hjelp av min snille Stemor!!

3 kommentarer:

1001natt sa...

Stilig stue og kult teppe!!:)

Lekenhverdag.com sa...

Så UTROLIG KULT!! Dette gav virkelig stuen karakter!

Jeg har forresten en GIVE AWAY, som kanskje kan gjøre hverdagen litt mer smakfull? Se her: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away-med-tre-vinnere.html

Ønsker deg en fin-fin kveld!

Hilsen Carina

Norwaystyle sa...

Kjempestilig. Matcher utrolig godt.