Lyst på...

Lyst på nytt KAMERAAAAA!!
så nå er det bare å sette igang med sparing!! $$$ Får selangivelsen straks i posten så da er det bare å krysse fingra på at vi får litt ekstra pluss!!!! håpe håpe!!
Begynner å bli sånn passe lei det dumme kamera vårt.. grrrr.. (casio exilim kompakt kamera), ikke vært så veldig fornøyd med det desverre.. inne blir det forferdelig dårlig kvalitet.. prøvd febrilsk å få fine bilder av barna og interiør uten å lyktes.. ute har jg fått noen ok bilder.. så nå er jg ganske sugen på nytt!!! får en liten en snart oxo, hadde vært kos å fått noen fine bilder lissom.
3 unger som skal fotograferes, så da syns jg det er på høy tid å invistere i et bedre foto kamera!!! ikke sikkert det blir akkurat det som er bilde av, men en ting er sikkert, å det er at det MÅ være Canon.. har hatt Canon kompakt kamera før å var vedlig fornøyd!! å det er vist den som får best i test flest ganger!! så nå går jg å drømmer om et speilrefleks kamera!!!
jg vil HA.. jg vil HA.. hahaha

1 kommentar:

Monica sa...

Ser at du har SANSEN FOR KVALITET! :) hihi..:P
Canon EOS 350, 400 og 450D (det nyeste) er de kameraene som har kommet ut best i test flere ganger, også på "TV2 hjelper deg". De blir brukt av profesjonelle fotografer også, -det er bare å kjøpe bedre og bedre objektiver etterhvert. Det er KNALL!!! KJØØØØØP det! hihi..:)
Da får du bedre kamera enn meg, buhuuu.,. mitt er 350D og du får det nok ett 450D..:)
VIKTIG med bra kamera når man har unger og interiørinteresse jah! STÅ PÅ FOR DEN! =) =) =)