marokko stil

Litt inspirasjons bilder igjen. liker veldig mye forskjellige stiler som di fleste nærmeste vet.. å en stil jg liker veldig godt er marokansk/indisk stil!! under er noen fine bilder funnet på nett:

Farge palett for marokko interiør funnet på Themed home decor

Jeg har en egen liten stue/gjesterom som er dedikert til denne stilen. min lille indiska.. har noen prosjekter som jg har planlagt å gjøre i sommer mnd.ene. Tenkt å male hele rommet der i en lilla farge.. har malt en vegg der inne med fargen under: (lys aubergine). veldig fin farge, men den er nok litt for grå for meg.. kunne tenkt meg noe friskere

Kanksje noe sånt som under i en lysere tone kanskje..


Har også lyst å kjøpe meg et stoooooooort lærret som jg kan ha bak/over smijern sengen jg har der inne. å male lerrete i gull og feste bilder fra reiser og annet inspirerende på den.. en slags kolage tavle.. tror det kunne blitt fint! lilla og gull er veldig fint sammens.

En annen ting jg må prøve å finne er et stooort skap, kanskje et glass skap.. for har så mye stæsj.. Di skapene som er inne på stuen min nå er stappet med foto, pynt, hobby matrialer, dokumenter og drikkevarer.. så di små skapene er ganske overfylte nå.. har en bod med flere poser med stoff jg kunne tenkt meg å ha i nærheten tilfelle sy suget skulle melde seg. Så blir vel å ta en tur på loppemarked og brukthandel når babyen er ute å jg klarer å løfte litt igjen.. :D Da blir det sikkert litt finere inne på kose stuen min, nesten ikke brukt den på lenge jg nå, ungene bruker den ofte da.. til å se tegnefilmer. Hører minste mannen snorker der inne nå til biler filmen.. hihi.. søt da!!

4 kommentarer:

Monica sa...

Ååååh jeg åååå.. Jeg liker marokkansk-indisk stil så godt.. også har jeg ikke noe sånt i huset, noensteder.. hehe.. det er skikkelig trist. Men om jeg en gang i framtiden skulle få ett eget rom som skulle være bare mitt, mitt eget hobbyrom eller noe sånt, da skulle det garantert vært i den stilien, så det såh!! =) OG det ønsker jeg meg virkelig.. ett helt eget rom..

Isabelle sa...

Lille mini stua di da?? der er vel mannen skjelden eller?? ;) liten intim ''marokko'' stue?
jg kommer hjerne å hjelper deg med det!! ;) litt indiske puter og et par lykter så har du stilen!!!

Monica sa...

Tror du? Kanskje det?? =)
David er faktisk endel i den stua, men man kan da prøve seg..:) Plutselig er stua marokkansk hihi..:) Så får man se hvor lenge han tåler det? Hihi..:)

Katarina sa...

Hei:-) Har ikke glemt spm ditt..må bare komme meg ned til kjelleren å se om jeg har noe maling der:-)