mitt deilige baderom

Elsker baderommet våres!! digg å kunne velge alt selv å få det akkurat som man vil!
Stilen ble et romantisk baderom! når vi skulle lage bad, var jg veldig usikker på hvilken stil vi sku ha.. hadde lyst på helt stilrent bad med rette linjer, så da kjøpte jg et sølvfarget dusj kabinet, noe jg angrer meg veldig på nå!! (prøve å selge på finn kanskje)
Men da jg kom over et nydelig badekar med løveføtter på finn var valget bestemt.. det sku bli et romantisk bad! fant speil på bohus på salg. Vask, do og flis fra Megaflis. Baderomskapene og lys er fra ikea. skapene fikk knotter fra kremmerhuset. (nederste bilde) (Først hadde jg noen glass knotter, men siden stangen sto ut bak knottene ødela jg endel klær når jg kom borti.)
Deilig med stort baderom! Luv it. Badekaret blir brukt nesten hver dag av barna, og av og til av oss! utrolig avstressene å ta et bad!!
Tror jg vil si dette er yndlingsrommet i huset!! ;D


4 kommentarer:

Anette {foreldremanualen} sa...

Utrolig flott baderom! :-)

Lise-Lotte sa...

Du har tatt opp melkeglassene jo! :) Ble fint, og den nye sæbedispenser gør sig godt i det nye badeværelse. Det er hamonisk og delikat. Min proffe interiørsøster.

Monica sa...

Elsker badet deres jeg også.. De gangene jeg har brukt doen oppe, har jeg bare sittet og sett lengselsfullt på badekaret og ønsket at jeg bare kunne duppa meg oppi der... eller unga hehe.. for hjemme har vi ikke annet enn en liten badebalje som er altfor liten for de to samtidig.. Så neste gang vi kommer, -kanskje alle kan bade litt? =)
Dusjen deres har jeg stussa på noen ganger ja.. hehe.. og jeg har lagt merke til at du ikke viser den fram i bilder, hihi.. =)

EllinorInterior sa...

Wow, det var fine løveføtter!! Jeg har mine i hvite Westerbergs BADEKAR MADELEINE - jeg elsker det! Badekar er med å gjøre baderommet mer romantisk, synes du ikke det? Badet ditt er så utrolig lekkert, det gir meg så mye inspirasjon og tips. Du har en SPENNENDE blogg!!
Takk!!
Klem klem