something new

Litt kjapp shopping idag.
Kjapt inn og ut av butikken, 3 barns mora får desverre ikke tatt så mye vindus shopping, her må det sjekkes grundig ut hjemme på nett og så i hu og hast få grabba til seg tingen i butikken og komme seg heim at! hehe..
Princess hadde reklame på tv om nye varer, så gikk inn på siden dems for å se hva di har fått inn. masse fint stæsj, se i ny katalog på siden dems!
Disse putene MÅTTE jeg bare ha... hihi.. stolene ble nesten finere med disse i.. (har lenge hatt lyst å hive stolene ut, men har ikke peng til å kjøpe nye enda)

Digg med litt forandring, Fikk lyst å kjøpe flere Nye forskjelige puter til sofan oxo.. Lyst på litt mer farge inn oxo.. har ikke turkis i stua utrolig nok så det hadde kanskje vært kost å fått litt små detaljer inn i turkis/grønt

4 kommentarer:

ceciliegrut sa...

Heisann! Fin blogg du har, her var det masse inspirasjon:o)

Kommer nok snart tilbake..

ceciliegrut sa...

:o) Selvsagt kan du det! Bildet du hadde fått av søstera di var kjempefint! Du må få henne inn i bloggverdenen vet du ;o)

Lise-Lotte sa...

Så fint det ble med de puder. det skal ikke så meget til for at få det hyggeligt. Liker fasongen på de stoler du har, bare trekke de om. ;)

Monica sa...

Jeg skjønner ikke hvorfor du vil ha de flotte stolene ut?
Og de putene var jo bare kule!=)