soverom inspirasjon

schizofreni Bella.. forandrer mening om soverommet igjen ja..
hehe.. Jg går for hvitt soverrom som jg sa tidliger. Har kjøpt 2 malm komoder på ikea som fungere som nattbord!! skikkelig deilig med ekstra stor oppbevarings plass!! og vi har arvet en rammemadrass seng som skal kles med hvitt sengetøy og gjerne et pelsimitert sengeteppe!! Bilde under viser komoden og et pelspledd fra HM!! kunne tenkt meg pleddet så vi får se om jg ikke bestiller snart!! :D
Forelsket meg i betong vegg så jg tenkte jg skulle prøve meg på å male noe lignende på veggen bak sengen!! vi for se om jg får til!! :P Ble ihvertfall inspirert av dette bilde under fra Bo Concept!


Driver å vurderer litt hva slags lampe jg skal ha på nattbordet! siden det er masse plass hadde det vært fint med noen litt store tenkte jg. lurer på å ha forskellige på hvert bord. syns det kan være litt kult!!
sett på disse under fra ikea
Blir å kjøpe den kontorlampen neste gang jg er på ikea, kunne veldig tenkt meg den hvite litt spesielle lampen på mitt bord men prisen er litt stiv.. men kanskje kansje!! Syns den er sykt fin!!


Slenger med et til bilde fra Bo concept!
Jg tenkte jg skulle prøve å få pappan min til å male et maleri sånn som ett av disse. I LIKE!! enten ha på soverommet eller skvise den inn på stua!!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir virkelig ett stilig soverom, kanskje noe som faller i smak for mannen din også? :)

My Wonderworld sa...

Det høres ut som om soverommet kommer til å bli kjempe fint! ... og jeg digger kontorlampen til IKEA ;-)

En betonglignende vegg hadde virkelig satt prikken over i`en. Jeg gleder meg til å se hvordan du løser det.