Foto redigering

Fått litt dilla på foto redigering di siste dagene, Blitt skikkelig inspirert av bloggeren Drømmefabrikken som lager helt nydelige bilder med redigering! Så da måtte jg jo bare prøve jg å.. hehe.. etter å sett masse på youtube for tips og råd. Også fått tips fra bloggen til Kameralek, som jg også har fått låne boble bilde av, det jg har lagt over alle disse bildene for å få et litt mer fantasi aktige utrykket. Tusen takk, fått skikkelig dilla på di boblene.

Bilde over: Minste gutten min.

Over: eldste jenta mi , søta!! ;D her er hun ca 3 år. Nå er hun 6.. tiden går så fort..

Over: Elste jenta mi igjen som en liten fe. kunne jg tenkt meg å forstørret dette å hengt på soveroms veggen hennes. :D Alle delene i bildene er egne foto utenom boblene.

Laget et med mellom gutten også, men der har jg brukt et foto tatt fra google så da vil jg ikke vise det her.. ;) Det får heller gå i fotoboken hans.
Kjempe gøy å redigere og leke seg med fotoene mine. Ny hobby!!

6 kommentarer:

solveig sa...

de var utrolig vakkre.både unga og bildene!! kjønnte ikke helt...legger du orginalbildet oppå ett annet bilde, f.eks bobler? dette har jeg lyst å lære!! er også midt oppi en fotoredigerings-periode, hehe-men dette tok kaka;O) tenk om jeg kunne ha laga noen sånne av unga;) jaa-du er flink, kos dere i morgen, håper dere er blitt friske, så snakkes vi på søndag;)

Monica Helén sa...

Du har blitt skikkelig flink du jenta..=)
Også er du jo så kreativ med alt, så du kommer virkelig ti å komme langt med redigerings, kan jo mye mere enn meg for lenge sidne, hihi...=)

Klems!
*bli frisk*

solveig sa...

heisann, takk for gode hilsninger ;) blesåå glad for de tinga!! de står oppstilt allerede , må to, hehe ;) var ikke mye jeg har greid etter jeg kom hjem men jeg kommanderte de tinga inn på kjøkkenet og på plass-hehehehe...jaja ;)) håpe det klaffer så vi møtes en annen gang, da-klem!!

Monica Helén sa...

SV: Jupp, tilbake i fotobutikk..:P Rare greier det der..:P

Unga savner dine unger også, så ja, vi må finne på noe snart.. =) (og jeg savner venninna mi!)

Jeg hadde håpet det skulle gå mandagen, men da kræsja humøret mitt... og neste mandag har vi visning igjen, så da må jeg bare fokusere på RENT HUS...

Meeen må få det til snart!

Lotta sa...

Så har din lillesøster begynt at blogge hun også.. ;) Check it out: http://lotta-missdiorcheri.blogspot.com/

Charlotte - FO² sa...

Oj, så flink du er, de ble kjempe lekre!!

Ha en riktig fin påske :)