hjemme hos..

Var på besøk hos noen ''nye'' venner ;) i Kragerø (Nydelig by foresten) forje helgen, Coctail party!!
Har lenge tenkt på at jg vil lage sånn hjemme hos kjent og kjær blogg-innlegg for det er veldig mange venner og familie som har fine og inspirerende hjem, så dette blir mitt første Hjemme hos innlegg!
Lille Lea og mannen har et nydelig stoooooooooooort mur hus i 3 etasjer, heldig grisene!! ;P
Er litt morsomt for jg er sånn person som lager meg et bilde av hjemmet til folk før jg besøker di, å det gjorde jg med Lea.. I hode mitt hadde Lea og mannen et funkis hus med minimalistisk stil og ganske stil rent.. ikke helt sikker på hvorfor jg hadde det inntrykket.. hehe.. men der tok jg grundig feil. her er det veldig motsatt!! romantisk shabby chic, retro og en dæsj urbant! Kjempe koselig stil!
Lea har startet sin lille brukthandel i kjeller/sokkel etasjen, hvor hun seller brukt klær, ting og møbler, hun selger for tiden gjenom finn. Hun pusser opp gamle møbler å selger på Finn.no. Shabby Møbler (hun har ofte oppdatering, så kan være denne siden ikke er oppe så alt for lenge)
Noe annet jg syns var litt fint gjort hos dem er at hun bruker hele hjemmet sitt til å stille ut/ lagre tingene hun skal selge. så får hun litt glede av di intill di blir solgt!! SMART! Hun sa når vi var der, at nesten alt av ting hun hadde av interør der var til salgs, ikke så veldig knytta til tingene sine Lea nei. :) Får lyst å slenge alt man har ut på finn vett å fornye skikkelig!
Over: Et gammelt søtt cola bilde, tøft med retro
Over: øverste vindu er fra et av barnerommene, skikkelig koselig å sette barnelekene sånn, jg å vil.. Bilde under det er fra gangen dems, skikkelig koselig. fikk lyst å putte no i trappen min, men det blir vel bare revet ned av 2 små som går opp og ned der.

Over: dette selger hun. er det ikke nydelig!! ble helt måløs når jg var i 3 etsjen dems å så disse nydelige møblene, fikk lyst på alt!! Elsker den grønne fargen hun har på skuffeskapet øverst! skulle gjerne hatt det nydelige sminkebordet nederst til høyre!!

Over: Litt diskusjon vi hadde på fredagskvelden der, den nederste sammensettingen hadde di når vi kom, men jg syntes det så litt trist ut at di sto å så hvær sin vei å ikke mot hverandre. men det stilige med bildene er at du kan ha di begge veier uten at det blir rart med bakgrunn!! morsom detalj!

Her er coctail bordet dekket!! stilig med svarte detaljer!! Fikk skikkelig lyst å arangere noe lignene hjemme hos oss også, må bare vente til energien innhenter meg igjen! ;D


Over: dette bilde er hentet fra finn, alle di andre tok jeg når jg var der. men når jg kom hjem angra jg meg på at jg ikke tok bilde av bordet dems, men jg fant heldig vis dette på finn!! ;) For jg syns det var en litt kul ide å samle mange kubber å legge en glass plate oppå!! kjempe fine kubber, skulle hatt en sånn.. :)

Fikk kjøpt meg noen fine klær når jg var der!! kjempe billig!

Virker som butikken går bra, bare underfesten f eks var vel nesten alle jenten nede å titta og shoppa!! ;)

Mine finn salg har jg ikke giddet å gjøre noe med, men hadde man hatt ork så kan man tjene inn litt ekstra hvis man gidder å legge litt malingstrøk på.

Dette ble det aller lengste innlegget jeg har skrevet!! Thjoo, nå verker ryggen kjenner jg så nå må jg vel hoppe i senga! 1 er faktisk klokka blitt.. NÆÆÆÆÆÆRD som sitter så sent å skriver.. hahaha Natta folkens!! ;D

6 kommentarer:

Anne sa...

Så fint venninna di har det! Skikkeleg flott innlegg:)
Ha ein herleg dag!

Monica sa...

Der var det stilig ja! =)
Enig med deg ang bildene, det så merkelig ut når de så hver sin vei, mye mere lunt og hyggelig da de så "mot hverandre".
Ojjj, nå er klokka mye... jeg har gjort rent huset, kan ikke gjøre det på dagen, for da ligger david i senga og må sove, -han jobber abre natt nå, så vi må være STILLE. Hehe..:)
Klems!

Skogland sa...

Takk, takk! Hyggelig at du fant meg da ;)

Ha en fin kveld!

Hilsen Fru K

solveig sa...

Hei igjen ;) jeg har vært litt frekk å stjålet det bildet av sila og de boksene og brukt det på headderen min... tenkte meg ikke sånn om..men hvis du ikke syns om det, så kan jeg fjerne det. beklager at jeg ikke sspurte først :/

Dahlida sa...

Kom tilfeldigvis over bloggen din, og må si at det er gøy å se andre med sans for farger og eksotisk interiør blant alle de hvite interiørbloggene.
Gjesterommet ditt var jo helt fantastisk!
Stå på! Kjempeflott blogg :)

Mvh Ida

PS: Legger meg til som følger, hvis det er greit :)

Monica sa...

SV: tusen takk jenta...=) (for at du likte innlegget om pus og hund, og syns jeg var flink hehe)
Savner deg å!
Og jeg vil se flere "hjemme hos" innlegg fra deg.=)