selv gjort

Over til no HELT annet.. har lenge tenkt å lage dette innlegge, for er ganske fornøyd med mitt fine skap.. uhuu.. eeeh..
Trengte et skap for 4 årsiden ca for å gjemme vekk en stygg kloss av en tv. Fant denne gått gjemt på en brukt butikk, den var da i furu (nice.. kan ikke fordra furu..) Men når jg kom hjem fant jg jo fort ut at skapet var litt for lite.. jaja.. Det ble brukt som pc skap en liten stund (for det var jo det det egentli var, med utrekkbar hylle inni. Så ble det et rote skap, å NÅ er det et fint hjemme kontor.. hehe.. Her er skrivern og alt av regninger og kviteringer ogsåvidre..
Beiset det mørke brunt som alt annet i denne heimen.. sort og mørke farger er det mye av her.. jaja.. Så satte jg vanlige nagler som man bruker til notater og sånt vet dere.. i bronse farge. Laga fort et slags mønster, ble ikke helt rett og likt, men det er typisk meg...
Nye knotter fra indiska!!
det står nå i stuen min og er veldig lett tilgjengelig!!
Tada..Mange som har spurt meg om jg har kjøpt den på indiska! GØY.. da ble den jo sånn jg hadde tenkt meg!

2 kommentarer:

Dahlida sa...

Kjempestilig skap!! Var utrolig tøft med de naglene på, gjorde et vanlig skap mye mer spennende. Bra jobba :)
Ha en fin kveld.

-Ida

Monica sa...

Trodd ejeg hadde kommentert dette innlegget jeg.. hmmm... jaja.. Uansett, tenker støtt og stadig på de skapene dine, for jeg syns det er så gøy å se hva man kan gjøre med ting, som i utgangspunktet ikke ser noe ok ut..
Klems..=)