10 - next year

Tenk at neste år har vi 10 års bryllupsdag, Tinn bryllupsdag!! Tiden går utrolig fort. Har lenge hatt en plan at 10 år må feires med en skikkelig fest!!
Foto: ukjent. Har en liten plan om å kanskje leie et stort partytelt å ha bryllups festen i, Planen min foreløpig er å ha teltet i hagen våres, har stor plass i hagen så det hadde gått fint! vi har bryllups dag i juli så det blir ikke no problem at det blir kaldt tenker jg!
En jg kjenner har nylig giftet seg i telt i hagen dems, så veldig fint ut (jg var ikke der, men sett bilder) ;D
Foto: projectwedding - MASSE bilder av bryllup!! Herlig med rosa tone, ikke helt bestemt meg for at det blir dette farge temaet, men veldig nydelig da, romantisk farge
Har en liten tanke om at jg kunne tenkt at jg kunne tenkt meg at antrekkene skal være lette og sommeraktig og helst i duse farger. jg i en sommerlig hvit kjole ;) hehe.. har jo enda goooooooooooo tid å planlegge dette men veldig gøy å dag drømme litt.. hihi. En annen ide hadde vært at alle måtte ha hvit.. veldig stilig på bilder etterpå.. vi får se... ;)

Noen andre sider som virkelig kan anbefales en titt: thepartydress - Flere herlige bilder med tema farge bryllup
flightsoffancy - også tema farge - pluss flere hobby tips man kan gjøre selv
hloexoxo - en blogg jg kom over, som igjen fikk meg til å lage dette inlegget om bryllup. romantisk klær, hår og interiør ++


Foto: Favorideas - en søke side hvor man kan få MASSE ide'er til bryllup
Tanken er å ha et laaaangt bord med helt hvit duk, å stoler kan være alle utemøblene våres og diverse, syns ikke det gjør no at det er litt forskjelig, skal jo ikke være no stivt bryllup, det er jo 10 års ikke ordentlig bryllup.


Foto: islandechoes - (Bildet har jg selv fikset litt på, bløt fokusert vekk menneskene.. siden jg bare skulle vise hva jg tenkte på.) Drømmen hadde vært å tatt 10 års bryllups bilder på en strand, vi har Hvaler sin nydelige strand ikke så alt for langt unna, så det hadde vært kost å tatt noen fine bilder der!! ;)

Veldig spennede å begynne planleggingen sånn sakte men sikkert hvertfall!!

3 kommentarer:

Monica Helén sa...

Så mange herlige ideer..=)
Morro å tenke litt sånn framover i tid egentlig!
Jeg har to år å planlegge på jeg da...:P

solveig sa...

artig å finne på noe, og dette så helt hærlig ut ;) hvaler..akk, ja-det er romantisk og lekkert det, sukk ;))
det ender som regel med planlegginga hjemme hos oss, og såblir det noe blomster, god mat, og en familiefilm, hehe ;))
kanskje om to år når det blir 20??..ha en flott uke!!

Mari Halvorsen sa...

sv/ tusen takk! Jada, bruk i vei ;)