Nib soverom utfordring

Endelig greide jg å få ferdig soverommet våres, vel ikke helt ferdig men foto ferdig.. hehe. (døren på det ene bilde er blind dør. fikk ikke til bakveggen som jg hadde tenkt men men.. Ble ganske fornøyd med resultatet ;) Utrolig deilig å få det ferdig!!
litt stress styling men det får duge, pynt hentet fra stue og baderom.. hehe.. bruke det man har foreløpig!! gleder meg til å gå legge meg ikveld.. smiiiil.
Gøy at jg rakk utfordringen!!


Legger til noen nye bilder tatt søndag. små endringer men kanskje litt bedre konkuranse bilder?!
og til sist 2 oppdaterte nattbord sider. ;)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Wow snuppa, så flink dokker har vært. Kjempefint! :) Klem Sara

solveig sa...

oj, det var helt nydelig soverom!! flink du ;)

Anonym sa...

Jätte fint,Gumman!!! Så duktig du är!puss puss carro

Bjørkely sa...

hei hei!
Ser vi deler både alder og navn! :)
.. tydeligvis er det ikke det eneste vi deler! Jeg elsket bildene dine! De putene har jeg forresten.. Synes du hadde det kjempe fint! :)

Isabelle sa...

tusen takk for koselige kommentarer!! ;D

Mamman di :) sa...

Kjære datter :) Det va blitt kjempe fint soverom, som æ alltid sier til dæ, du har virkelig sansen for farger og interiør , du komme hjelpe mamman din snart, trenger litt tips :) stor klem fra mamman di

mamma82 sa...

Så fint!
Är Carros kompis, Pauline som var uppe och hälsa på henne i sommras! Fick din bloggadress av henne, roligt med någon annan som bloggar. Du får hjälpa mig att tjata på Carro att börja blogga hon med ;)

mamma82 sa...

Jag var o besökte Carro med en annan vän i våras, och då skulle du komma förbi, men så blev det aldrig så. Tror du ringde när vi var hemma hos Bibbi o OJ på middag?! Om du kommer ihåg? =)

w sa...

Veldig fint soverom:)
Og koselig blogg du har.

W