Sånn ble badet

Etter 2 år med knøttlite bad var det på tide å få laga nytt etterlengtet bad i 2 etc. Å så utrolig heldige som vi var fikk vi masse hjelp fra bestefaren min som kom helt fra Tromse å tok seg fri fra jobben sin 1 uke for å hjelpe oss med bad. (Tuuuuuuuuuuuuuuuuusen takk for hjelpen). hvis det ikke hadde vært for han er jg sikker på at vi ikke hatt bad idag engang. tar tid å holde på med hus ja.Her er bilde av bestefar i full sving
Jeg bestemte meg ganske tidlig at jg ikke ville ha et typisk VANLIG bad. Så valgte å ikke ha fliser på vegg, kunn flis på gulv og ved badekaret og toalett. Veggene ble tapetsert med våtromstapet og malt med to farger våtromsmaling.Vegghengt toalett var et must.
I tillegg 2 vask, greit når man blir stor familie.Badekaret har bare vært utrolig deilig å ha!! godt brukt!! ungene elsker å badet!!

å super deilig å slappe av i da. nyte.valgte oss dusjkabinett for å minske risiko for råte. veldig deilig. kunne kanskje vært i hvit i stede for grått og mørkt. jaja. Dusj med både radio, steam, takdusj, ryggmasasje, fotmasasje og sef handdusj.

Litt pynt og stæsj må jg jo ha. dette bilde her er en gammel lysestake som har blitt et øredobb pyntetre, veldig praktisk å få samlet det å i tillegg få en fin pyntegjenstand


................................................................


ble kjempe fornøyd med resultatet ihvertfall. utrolig deilig med stor plass å boltre seg på.

Vi har noen fiksings ting igjen da. En ganske viktig ting som strøm er ennå ikke fått lagt inn, men det kommer vel straks håper jg, nå kommer jo vinteren. å lister og foring i vinduet er også igjen. Får vel ta et par nye bilder når det er HELT ferdig!!

6 kommentarer:

snupijenta sa...

Jeg elsker badet deres! :) Blir gøy når dere får det enda mere ferdig.:) Og jeg syns det er så utrolig fint med det lille bordet med fatet og all pynten på! stigen også er så utrolig flott! Hele badet er bare flott...:) VIL HA jeg å! hehe.:)

Katrine sa...

Kjempe fint bad!!! Det var veldig fint og kun ha fliser på deler av badet, smart!

Størhuset sa...

Forelsket meg helt i badet deres, så du fikk min stemme. Skal være til inspirasjon når jeg skal pusse opp badet vårt. Så stilig med litt annerledes bad, og fargene var helt smashing!

Bettina sa...

Badekarhjørnet ble utrolig fint, veldig vakkert med "lysekronen" i taket!

Mvh
Bettina

ragnhild sa...

Hvor er "lysekronen" fra? :) Nydelig bad!

Isabelle sa...

''Lysekronen'' Sjelllampen min er kjøpt på glassmagasinet for ca 2,3 år siden!! ;) Kremerhuset har hatt i litt mindre minatyr nylig vet jg! Vennine av meg kjøpte noe lignende min i oslo, men husker ikke butikk navnet!