Hjemme hos.. Sara

Mitt 2 innlegg om hjemme hos!! ;)
( å nå var jg gla.. mannen min slo av pc mens jg skulle ordne no mat etter å ha lasta opp alle bildene inn hit. men innlegget var heldigvis lagra!!! thjoo!! )
I sommer flyttet Sara med mann og 2 små nydelige jenter fra en leilighet i 4 etc til et koselig hus fra 1993. (sara og Fam. er i familie med meg og min fam. ;D så vet dere det dere som ikke kjenner meg!! )
Di har Malt alle vegger nesten i lyse fine farger, tapetsert en fond vegg i tv stue og malt hvit hele kjøkkenet som var i furu, laget terrasse.. pluss pluss en hel del til! Fått det så fint hos seg!! NYDELIG!!

Her er noen bilder jg har tatt hjemme hos dem. det var litt stress fotgrafering så kan hende jg blir å oppdatere bildene når jg tar nye og bedre bilder!!

Over: Tv stue med nydelig tapet fra Designers guild (du får rette meg Sara om jg tar feil ;P ) Bordet ble reddet fra søpla tror jg, å sara har flislagt med mørke mosaik fliser der det var ødelagt, i kontrast til di hvite flisene som var fra før! veldig fint bord, å unikt. Heldig gris!
Lampene i taket er fra princess å er egentli lykter. Stilig å bruke som lampe med lys pære!!
Speilet og bokstaver kjøpt på Wilmas Hus
Over: en gammel rokokko stol i gull/beige stoff er funnet på loppis, treverket er malt hvit (det er noen som har flaks og finner sånne nydelige funn!! jg å vil.. uhuu)

Over: Hun har malt på tekst med sjablong fra stoff og stil på 2 fine bokser!

Over: fine stilleben, kassene fått av meg! :P

Di har arvet en fin gustaviansk (tror jg) spisestue som hun har skiftet trekk på! turkist nydelig trekk fra Designers guild! Dette og flere av tingene di har er unikt og som ikke alle andre har! Liker sånt! jg syns det er litt finere med ting som er unike enn ting som kanskje flere har likt!

Begge over: The Kitchen! Se så fint, Tenk at det har vært Furu! Nå er det helt hvitt med turkise knotter fra kremmerhuset! (samme knottene som jg har på baderomsinnredningen min!)

Over: Tripptrapp stol som er malt lys turkis.. (Hmm.. sara, inspirert HER kanskje?? ;P hihi..
kul detalj, brukt sjablong og skrevet navnene på barna på sete! stilig!!


Over: sjenk malt lys grønn turkis. gla i turkis sara oxo.
Over: Søte detaljer i gangen. kjempe fin komode funnet på finn.
Nydelig hjem ikke sant! ;D

4 kommentarer:

Simone;) sa...

me like den stilen:) den sjenken sara har, hadde sånn da eg va liten, bare litt lengere!!! tenkte på den her om dagen, om den fortsatt eksisterer:D hehehe... e så fin!!! hvor fikk du tak i de tre kassene, er ute etter sånne!! samma med de sjablongene, men det fikk eg jo svar på her!! nice:D driver å planlegge, sove rommet for neste leilighet!! utrulig kul blogg:) klem fra simone....

Monica sa...

Ja, der var det kjeeeempekoselig!! =)

gleder meg til neste innlegg med bilder fra andres hjem..:)

Isabelle sa...

U next.. ;D hehe

Harmonisk lykke/Christine sa...

Så koslig! Kom tilfeldigvis over bloggen din via NIB, og jeg kommer gjerne igjen!
Ha en fin helg!