baderom på NIB

Skulle laget dette inlegget litt før men men..
NIB (norske interiør blogger) har hatt en baderoms utfordring hvor nesten 100 bloggere viser badet sitt, å blir med i trekning av gave!! Gøy!! jeg er med!! ;D
Anbefaler alle som har planer om å lage bad en titt innom NIB for inspirasjon og tips, mange forskjelige stiler!!
-
Noen som har valgt lignende detaljer som meg var det der også, gøy å se andres vri på lignende stil!! ;) Disse likte jg best som hadde likheter med våres bad!!
* Drømmen om en eplehage: har lignende speil som meg og har også badekar med løveføtter, Kjempe fint bad!!
* MyHome: Ser ut som har valgt samme flis som oss (lignet veldig ihvertfall), hun har valgt å ha di på vegg også, Veldigfint det å faktisk!!
-
Men må ærlig si at falt hodestups pladask for badet til CRJ design, må ses!! nydelig badekar og vasker som er spesial importert!! LEKKERT!! Drømmebadet!!
-
her er noen bilder av mitt bad!! flere på etikket bade rom!!
Elsker badet mitt, vedlig gøy å lage et bad fra bunn av å velge alt selv, Sef. et par ting som skulle vært valgt anderledes men blir vel litt sånn første gang!!
Skulle gjerne tatt noen nye bilder, men som sagt ble det stjålet! Snufs.. skikkelig kjedelig å ikke ha kamera! Skulle hvertfall kunne tatt av småttisene mine!! jaja.. får håpe vi får igjen på forsikringen snart, driver å sikler på canon 450D som er sunket litt i pris!! :D

2 kommentarer:

Monica Helén sa...

Jeg elsker badet ditt! Håper du vinner! =)

Det fra CRJ Design var utrolig kult, det badekaret. Det ser så lite ut, men så er det jo digert. Kuuult! =) Ser også skikkelig solid ut!

Fru Luna sa...

God morgen!
Så flott bad du har! Lysekronen ved badekaret var lekkert ;)
HA en fin søndag!