nytt stuebord

Hei hei
lenge siden sist. tatt litt sommerferie fra pc og tv og det meste kjenner jg.. hehe.. fått gjort litte gran her hjemme også da. Et prosjekt jg har ønsket å gjøre kjempe lenge har vært å fikse mitt slitte mørke stuebord. har vel hatt det snart i 6 år tror jg, beiste det sort med engang jg fikk det. Det hadde blitt forferdelig slitt på toppen så det trengtes å fikses.
har skrevet tidligere at jg kunne tenke meg å gjøre noe lignende som riviera maison bordet som har vite ben og grå topp. så det første jg gjorde var å slipe hele toppen så jg fikk vekk all beis, så var det å finne en grå beis.. ikke like enkelt som jg trodde, var i 3 malings butikker hvor di ansatte bare så rart på meg når jg spurte etter grå beis?? rare greier. så dro jg på monter å spurte der å, gutten så rart på meg der å, og fant ingen ting. før jg selv kikket på hyllen hvor beis sto å så en som het jernvitrol!! YEYYY.. det husket jg at jg hadde lest på blogg så ble overlykkelig.. hehe
så beiset jg 2 ganger, vet ikke om jg hadde trengt det men.. så malte jg beina i eggehvit og gikk løs å slipte og skrapte for å få beina til å se skikkelig slitt ut. fikk det ikke ordentlig fram på bilde men.. Ble såååååå fornøyd med resultatet.. :D see..


Så mye finere nå enn før!! ikke sant?

Under: før bilde av bordet og stuen

5 kommentarer:

~¨Jenny~¨ sa...

wow, så lekkert du har det! Elsker fargekombinasjonene dine!

Ha en flott kveld!
Klem fra Jenny

Norwaystyle sa...

WOW var det første ordet jeg tenkte på også. Kjempestilig.

Miriam Lilliana sa...

Ja, det var kjempefint Isabelle. Du har virkelig et øye for detaljer:)

Anonym sa...

WOW WOW WOW! Såååååååå nyyyyyyyydelig daaaaaa!!!! Du e ju kjempe fliiiiiink daaaaaaaa!!!!

Isabelle sa...

tusen takk for noen nydelige kommentarer!! ;D